7472 6854Dit nye lokale forsikringsalternativ

Ønsker du at blive forsikret lokalt i et stærkt selskab, der er ejet af medlemmerne lokalt, og som har særligt fokus på Alssund?

Forsikringsgruppen Alssund er en lokal forsikringsgruppe, der er blevet til på initiativ af borgere fra lokalområdet, der ønsker at samle deres private forsikringer i en forsikringsgruppe, der alene er for borgere fra Alssund-området. Forsikringsgruppen Alssund har valgt at samarbejde med GF Forsikring, der er et gensidigt selskab med nærhed til medlemmerne og lokal overskudsdeling.  Medlemmer af Forsikringsgruppen Alssund får  samtidig adgang til de mange medlemsfordele, som i forvejen gælder for medlemmer af GF Grænsen.

Få et godt tilbud på alle familiens forsikringer
Du finder vores kontor i Sønderborg på Kærvej 69A, hvor du altid er velkommen til at kigge forbi til en snak om dine forsikringer ansigt til ansigt med en af vores rådgivere. Er det mere praktisk for dig og vil du hellere ordne dine forsikringer derhjemme, så aftal en tid med vores assurandør. Så kommer vi ud til dig – uanset hvor på Als eller i Sundeved du bor.

Er der overskud, kommer det dig til gode
Forsikringsgruppen Alssund tager del i GF Grænsen årlige overskudsdeling på bilforsikringen: Jo færre skader der er, jo flere penge sendes der retur til dig og de andre, fornuftige bilister i lokalområdet. For 2014 sendte GF i grænselandet i alt 11.290.702 kroner tilbage. Det svarer til, at hver sønderjysk bilist fik 16,15 % af den præmie tilbage, som var betalt forud for bilforsikringen.

Forsikring for alle pengene
GF Forsikring er et gensidigt selskab, der ikke er sat i verden for at tjene penge til aktionærer. Det betyder, at vi kan koncentrere os 100 procent om dig og om at give dig forsikring for alle pengene: Gode dækninger til fornuftige priser, god lokal service og rådgivning – og i tillæg har vi lokalt ejerskab. GF er ejet af medlemmerne via lokale forsikringsklubber, og igennem 50 år har Sønderjylland været en af GF’s absolutte højborge. Samtidig har vi et landsdækkende, solidt selskab i ryggen.

Få et uforpligtende tilbud, og hør hvad Forsikringsgruppen Alssund kan gøre for dig. Udfyld formularen og vi kontakter dig
*
*
*